Kolekcja Monnari wiosna/lato 2012

14.02.2012

Wyświetleń: 3035

Komentarzy: 9

Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 zdjęcie 0

Wiosenna kolekcja Monnari to także zmiany w oprawie wizerunkowej marki. Nowe wszywki i etykiety niosą jasne przesłanie – Monnari ewoluuje i ponownie nabiera rozpędu.

Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 0 Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 1 Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 2 Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 3 Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 4 Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 5 Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 6 Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 7 Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 8 Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 9 Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 10 Kolekcja Monnari  wiosna/lato 2012 11

Nowa kolekcja Monnari uwodzi na wiele sposobów – kolorem, formą, deseniem i zaskakującymi połączeniami najmodniejszych tendencji z nieśmiertelną klasyką. Widać w niej wyraźny powiew młodości i świeżości, tak potrzebny po zimowych miesiącach. W te stylistykę doskonale wpisują się słoneczne, nasycone barwami zdjęcia wiosennej kampanii, których autorem jest Mateusz Stankiewicz.

Przeczytaj też:

• ell@ avatar napisał(a) jakiś czas temu:
    Po przejrzeniu fotografii z ciuchami mam wrażenie, że Monnari się odmładza, a po obejrzeniu torebek ... że wręcz odwrotnie
  • pauzka avatar napisał(a) jakiś czas temu:
    Lubię tę ,,nieśmiertelną klasykę".
  • drobina avatar napisał(a) jakiś czas temu:
    Nie jestem zbyt wybredna, ale kolekcja tych torebek raczej do mnie nie przemawia. Dla mnie jest to styl retro i przypomina mi torebki mojej babci.
  • filodendron avatar napisał(a) jakiś czas temu:
    I tak ubieram się tak jak chcę w to -co mi się podoba i wcale nie obchodzą mnie trendy.Ważne,żeby mi w tym było ładnie i żebym dobrze się w tych strojach czuła.
  • mejgosia avatar napisał(a) jakiś czas temu:
    Taka torebeczkę miała moja babcia i jak sie uprę to jeszcze ją znajdę!
  • summer avatar napisał(a) jakiś czas temu:
    Podoba mi się moda retro (mówię o tych torebkach), ale wyłącznie na młodziutkich, kobietach, do których już nie należę. Takie podwójne "retro" zdecydowanie do mnie nie przemawia.
  • Meguszka avatar napisał(a) jakiś czas temu:
    Ja się w końcu muszę zaprzyjaźnić z igłą i nitką. Zawsze marzyłam o własnej kolekcji ubrań. Lubię proste, pasujące do wszystkiego ubrania - ale i oryginalne. Trzeba się za to w końcu wziąć A kolekcja..no, no niektóre fatałaszki mogłabym mieć w swojej szafie.
  • dnapres avatar napisał(a) miesiąc temu:
    szkoda że modelkami nie są kobiety 50 plus
  • hallina avatar napisał(a) miesiąc temu:
    A kto im zabroni?

Dodaj komentarz

Przed dodaniem komentarza prosimy o lub rejestrację